Αλκιβιάδης Στεφανής | «Είμαι ανοιχτός σε όσους θέλουν να ενταχθούν στην ομάδα»

Άνοιγμα συνεργασίας σε όλα τα στελέχη της ΝΔ, αλλά και «σε όσους αγαπούν τον τόπο τους», έκανε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Αλκιβιάδης Στεφανής, στην πρώτη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα, Πέμπτη, στη Μυτιλήνη.

Μετά τη Λήμνο και τον Αη Στράτη, ο κ. Στεφανής σήμερα ξεκίνησε τις επαφές του στη Λέσβο και από την Κυριακή στη Χίο, προκειμένου στο τέλος της επόμενης εβδομάδας να ανακοινώσει τα πρώτα ονόματα του συνδυασμού, με τον οποίο θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο κ. Στεφανής, που πήρε το χρίσμα από το κυβερνών κόμμα, για την συγκρότηση ψηφοδελτίου δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα μόνο στο γεγονός ότι στελέχη της ΝΔ έχουν εισχωρήσει στο ψηφοδέλτιο του νυν Περιφερειάρχη και εκ νέου υποψηφίου, Κώστα Μουτζούρη αλλά και στο γεγονός ότι στο δήμο Μυτιλήνης κατεβαίνουν δύο διαφορετικοί υποψήφιοι από το χώρο της Ν.Δ.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Στεφανής «είμαι πρόθυμος και στη διάθεση όλων όσων θέλουν να ενταχθούν στην ομάδα μου για ένα καλύτερο αύριο για το Αιγαίο. Με μια νέα δυναμική να προχωρήσουμε εμπρός. Δε θα με ακούσετε με τοξικότητα να αναφέρομαι στο παρελθόν κρίνοντας ανθρώπους. Ο κόσμος έχει κουραστεί από όλα αυτά, κοιτάμε τα προβλήματα , με αγάπη για τον τόπο και είμαστε σε θέση να δώσουμε λύσεις». Για τις δύο υποψηφιότητες από τη ΝΔ στο δήμο Μυτιλήνης είπε ότι «Θεωρώ ότι δημιουργείται πρόβλημα από αυτή την διπλή υποψηφιότητα αλλά θα υπάρξουν λύσεις», χωρίς να προχωρήσει σε λεπτομέρειες.

Όσον αφορά στο σχεδιασμό και στο όραμά του για το Βόρειο Αιγαίο, ο κ. Στεφανής σημείωσε ότι δύο είναι οι βασικοί πυλώνες που θα στηριχθεί το πρόγραμμά του, η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και η απασχόληση, που θα δώσει τη δυνατότητα στους νέους ανθρώπους να παραμείνουν στα νησιά. Το αμέσως επόμενο διάστημα αυτά τα θέματα θα εξειδικευτούν όταν ανακοινωθεί το πρόγραμμά του.

Καταλήγοντας  ο Αλκιβιάδης Στεφανής απευθυνόμενος στους πολίτες σημείωσε, ότι «κοιτώντας στα μάτια τον κάθε κάτοικο, θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση των πολιτών του Β. Αιγαίου με σκοπό μαζί να φέρουμε ευημερία και πρόοδο. Υπόσχομαι ότι το σύνολο της ενέργειάς μου θα διατεθεί όχι σε τοξικότητα και αντιπαλότητα αλλά σε σύμπνοια και συνεργασία για να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο».

Πηγή : ertnews.gr / Μυρσίνη Τζινέλλη

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο